VOLONTERSKI CENTAR VELIKA GORICA

Uključi se u svijet volonterstva!

KONTAKT

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica

Hits: 209

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica pojedincu ili obiteljima, koji nisu u mogućnosti, omogućuje, kroz primjenu materijalnih prava socijalne skrbi zadovoljenje njihovih osnovnih životnih potreba; skrbi o djeci bez roditeljske skrbi i to na način da im osigurava stalni ili privremeni smještaj u udomiteljskim obiteljima, domovima socijalne skrbi i svim drugim oblicima skrbi koje pruža vjerska zajednica, udruga, domaća ili pravna fizička osoba, a isto tako i o odraslim osobama.


U području volontiranja ovaj je Centar za socijalnu skrb otvoren prema svakoj vrsti suradnje koja bi bila okrenuta pomoći starim i nemoćnim korisnicima socijalne skrbi (suradnja u povezivanju s korisnicima kojima bi bila potrebna pomoć u kući i svakodnevnom funkcioniranju) te prigodom blagdana Božića, Sv. Nikole, Uskrsa: podjela poklon paketa korisnicima u prostorima ovoga Centra.


Osim toga, nudimo volontersko mjesto za nekoga tko bi azilantima mogao pokazati najosnovnije u gradu Velikoj Gorici što bi im pomoglo i olakšalo snalaženje u gradu.

Rate this article ( 2 Votes ) )

Related Articles